NEWS

K dispozici jsou kelímky s novým dizajnem, tak abychom měli z čeho pít. // We have cups with a new design so we have something to drink from.

Leták je hotový, pomozte s propagací, pozvěte kámoše na festival. Pro tentokrát je barevný. Na výlep tištěných kusů pište do kontaktů. Leták ve velkém rozlišení je v sekci Promotion. Oznámit můžeme vstupné, jako vždy je v sekci vstupné, které bude stejné na 3 a 2 dny včetně stanování a parkování. Jednodenní je pouze na Sobotu, jako tomu bylo...

Posledních šest kapel, sestava je uzavřená, celkem potvrzeno 40 skvělých D.I.Y. Punk kapel z různých států, dohromady patnáct států. Opět tu máme jednu starší kapelu ke konci 80. Let. Pro tentokrát to jsou DØDSDØMT - crust punk z Norska. V brzké době bude k dispozici leták. Mimo jiné festival má svoji webovou doménu.

Kdo z vás má zájem a baví vás číst na internetu, zde je rozhovor s pořadatelem Festivalu - Peťanem z prosince, roku 2023 z tištěného Fanzinu CRUCIFICADOS EL SISTEMA z Chile. Je psán ve dvou jazycích, Španělsky a Česky. Rozhovor se týká převážně festivalu. Mrkni do sekce Rozhovor.